maanantai 13. toukokuuta 2013

Suoraman oppilaat levyttämässä ja konsertoimassa

Suoraman koulun kuorot ja bändit ovat harjoitelleet koko kevään maanantaina 22.4. lukiolla olleeseen Kangasalan koulujen yhteiseen koserttiin.
Konsertin teemana oli ystävyys ja kansainvälisyys. Esitetyt kappaleet myös äänitettiin ja niistä tullaan julkaisemaan äänite.
6A-luokan mukana olleet oppilaat kertovat maanantaista seuraavasti:
 
 
Maanantai 22.4. Levytys ja konsertti

 Menimme normaalisti kouluun kello 8.00. Kun kello oli 9.45, meillä oli vielä viimehetken harjoitukset. Pian pääsimmekin jo lähtemään bussilla kohti Kangasalan lukiota. Perille päästyämme söimme pienehköt eväät.

 Eväiden syönnin jälkeen menimmekin jo levyttämään. Aloitimme kappaleella "Ystävyyttä" ja toinen kappaleemme oli "Maailman toisella puolen". Molemmissa biiseissä vasta kolmannella yrittämällä onnistui.

 Levytyksen jälkeen lähdimmekin jo takaisin koululle ja pian kotiin valmistautumaan illan konserttiin.

 Kello oli 17.00, kun saavuimme taas lukiolle. Siellä avasimme ääntämme ja valmistauduimme tulevaa koitosta varten. Sen jälkeen menimme jälleen levyttämään. Lauloimme kaikki esiintyjät yhdessä kappaleen "Ystävyys" tietenkin solistien kera. Sen kappaleen lauloimme ainakin neljä kertaa. Pian kiersimme lavan ja jäimme istumaan liikuntasaliin. Siellä taisi olla 10 esiintyjäporukkaa ja me olimme tietenkin viimeisiä. Esitimme samat kappaleet kuin levytyksessä. Pitkän odotuksen jälkeen oli meidän vuoromme ja pian olimmekin kaikki esiintyjät ison yleisön edessä ja lauloimme yhteislaulun. Taputusten saattelemana lähdimme kohti kotia.

 Pitkän ja rankan päivän päätteeksi kyllä lepo maistui.


 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti