perjantai 6. syyskuuta 2013

Yleisurheilun päivän tunnelmia

Vietimme koko koulun yleisurheilupäivää keskiviikkona 28.8. 1.-2.-luokkalaiset urheilivat Suoraman kentällä ja 3.-6.-luokkalaiset Kyötikkälän urheilukentällä.

Tunnelmia pienempien oppilaiden päivästä Pia-opettajan sanoin.

Aurinkoinen urheilupäivämme sai hyvän lähtölaukauksen yhteisellä aamujumpalla musiikin tahdissa. Sen siivittämänä siirryimme iloisesti kiemurtelevina jonoina Suoraman kentälle. Siellä meitä odotti kahdeksan eri tehtäväpistettä, joista jokainen kierrettäisiin luokittain.
Riemunkiljahduksia kuului, kun piilouduttiin värikkään leikkivarjon suojiin kuin sirkustelttaan. Temppuradalla jokainen sai vipeltää esteiden yli ja ali omalla tyylillään. Viestipisteessä huuto raikui, kun omaa joukkuetta kannustettiin voittoon. Leikkirasteilla touhuttiin hurjaa vauhtia hippaillen ja palloilla kisaillen. Pituus- ja tarkkuusheittoa päästiin kokeilemaan sekä palloilla että turbokeihäillä - tulikin melkoisia kaaria! Valtava norsupallo innosti pikkupelaajat tiukkoihin matseihin.

Lopuksi kaikki reippaat urheilijat riensivät nälkäisinä kohti ruokalaa. Päivän päätteeksi vielä leikimme luokissa. Liikunnan riemu, hyvä mieli ja auringonsäteet tekivät päivästämme mitä parhaimman!


Parin oppilaan tunnelmia päivästä.

Kiva liikuntapäivä

Harrastettiin monia asioita norsupalloa ja viestiä ja monia muita urheilulajeja ja me myös tehtiin esterata. Me mentiin pallonheittoa ja turbo keihästä.Ja leikittiin leikkivarjolla ja me mentiin polttopalloa ja käänneltiin kuppeja ja oli tosi kiva urheilupäivä. Kun tämä urheilupäivä oltiin tehty niin mua vasta väsytti ja melkein unohdinsanoa että me urheilupäivänä myös koitettiin saada pallo haaravälistä. Vielä kerran sanon että tää päivä oli maailman paras liikunta päivä!
-kirjoitti Iida 2 c


Urheilupäivä

Kokoonnuimme koulunpihaan ja aloitimme alkujumpalla. Sitten menimme kentälle. Aloitimme norsupallolla se oli hauskaa vaika ei tullutkaan yhtään maalia. Pelasimme muutaman minuutin ja sitten soi pilli ja siirryimme seuraavaan lajiin. Sielä oli nauhoja ja niitten keskellä oli kartioita. Silloin kun nauhojen keskellä ei ollut mitään niin hypättiin nauhojen keskelle. Ja kun siinä oli kartio niin hypittiin jalat harallaan nauhojen ulkopuolelle. Sitten pilli soi ja siiryimme taas toiseen paikkaan. Seuraavassa paikassa oli tötsiä joita piti kääntää väärin päin. Se joukkue voiti joka oli kääntänyt eniten tötsiä. Sitten jaoimme oppilaat ryhmiin ja aloimme kerätä tötsiä. Pilli soi uudelleen. Siirryimme viestijuoksuun ensimmäisenä pelkästään juostiin. Sitten menimme laukkaamalla molempiin suuntiin. Menimme seuraavana toiseen suuntaan karhukävelyllä ja toiseen suuntaan juosten. Siirryimme seuraavaan paikkaan. Leikimme siellä leikkivarjolla yritimme että nauhat jotka oli laitettu varjon päälle pysyisivät siellä. Sitten opettaja laittoi palloja varjon päälle ja yritimme pyörittää palloja varjoa ympäri. Siirryimme keihään heittoon. Oli kiva heittä sieläkin keihästä. Siirryimme temppurataan. Siellä hypimme aitojen yli ja ryömimme porttien ali. Pilli soi sitten keräsimme tavarat ja lähdimme luokkaan. Saimme leikkiä ja pelata viimeisen tunnin ja sitten pääsimme kotiin. Loppu!
kirjaili Eero 2 c

Tässä tunnelmia isompien oppilaiden päivästä erään 4.-luokkalaisen kirjoittamana.

Lähdimme koululta yhdeksän aikaan kävelemään Kyötikkälään. Matka meni hyvin eikä se muutenkaan ollut raskas. Kun pääsimme Kyötikkälään, tunnelma oli suurenmoinen. Aloitus oli mukava. Siellä Pirjo-ope piti puheen, jonka jälkeen soitettiin trumpetilla kisat alkaneeksi.

Heti kun kisat alkoivat, oli jokainen luokka nopeasti toiminnassa. Lajeja oli mm. 60 metrin juoksu, pituushyppy, korkeushyppy, pallonheitto 3.-4.-luokkalaisilla ja sitten kuulantyöntö 5.-6.-luokkalaisilla. 600 metrin juoksut olivat tytöt 3.-4.-luokkalaiset ja 5.-6-luokkalaiset sekä pojat 3.-4-luokkalaiset ja 5.-6.-luokkalaiset.

Ruokailu oli kello 10-12.15. Ruokana meillä oli makaronilaatikkoa ja juomana pillimehua. Keli oli koko ajan hyvä, joten oli hyvä urheilla. Juomapullot tulivat tarpeen ainakin suurimmalla osalla.

Palkintojen jako oli lopuksi ja sinne tuotiin palkintokorokkeet yksi, kaksi ja kolme. Kolme parasta sai mitalin. Luokat keräsivät myös pisteitä johonkin luokkien väliseen kilpailuun. Ne, jotka olivat kymmenen parhaan joukossa, saivat pisteitä siten, että ensimmäinen sai eniten jne. Palkintoja sai erityisesti 4b-luokka varmaan joka lajissa mihin joku sieltä osallistui niin sieltä tuli mitali.

Palkintojen jaon jälkeen lähdimme koululle ja pääsimme kotiin. Näin siis yleisurheilupäivä.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti