tiistai 21. helmikuuta 2017

EDUCA-messuilla palkintoa hakemassaPerjantaiaamuna 27.1. klo 7.30 6 oppilasta ja 7 henkilökunnan jäsentä lähtivät kohti Helsinkiä, Educa- messuille, jotka ovat Suomen suurimmat opetusalan messut. Meille oppilaille matkan todellinen syy oli vielä hämärän peitossa, mutta matkan alkuvaiheessa rehtori paljasti sen:

Pia-ope oli tehnyt kaikille maittavat matkaeväät.Koulumme oli kutsuttu Isosti yhdessä-kilpailun palkintojenjakotilaisuuteen. Oikein kukaan ei tiennyt mitä tilaisuudessa tapahtuisi, mutta kaikki olivat silti innoissaan!

Matka sujui rattoisasti ja parin tunnin päästä saavuimmekin Helsingin messukeskuksen viereen. Menimme aulan kautta suoraa päätä paikkaan, jossa tilaisuus oli.
Tässä meidän koko retkiporukka


Palkintojenjakotilaisuus alkoi ja moni tärkeä henkilö (esim. opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen) puhuivat. Kun puheet oli puhuttu, alkoi paljon odottamamme palkintojenjako. Palkintoja jaettiin kouluille, päiväkodeille ja lukioille erilaisista hienoista töistä.

Hetken odotuksen jälkeen tuli meidän vuoromme astua lavalle. Palkinnon hakivat rehtorimme sekä oppilaskunnan puheenjohtaja ja tiedottaja, jonka jälkeen muut tulivat perässä. Palkinnoksi saimme huimat 500€ koulumme käyttöön.

Posetimme opetusministerin kanssa...


... ja opettajien ammattijärjestön puheenjohtajan kanssa.


Kävimme yhdessä syömässä, jonka jälkeen saimme vielä kierrellä messualueella. Lähdimmekin kotimatkalle iloisin mielin taskut täynnä pinssejä, kyniä ja karkkia. Saavuimme koululle n. klo 17.00 ja siitä lähdimme kotia kohti pitkän päivän jälkeen.Pinssejä, kyniä ja karkkeja tulijaisiksi.Kirjoittaneet oppilaskunnan tiedottaja Eero Sallinen ja oppilasagentti Aaro Riponiemi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti