tiistai 19. helmikuuta 2013

Raksa tutuksi -päivä


Vihdoinkin se koitti! Pääsimme tutustumaan koulumme rakennustyömaalle. Työmaan ensimmäinen vaihe on edennyt aikataulussa ja valmistuu heinäkuun loppuun mennessä.
 

 
 
 
 
 
 
 
Kangasalan kunta on palkannut hankkeeseen turvallisuuskoordinaattoriksi Leena Sillanpään Vahanen Oy:stä. Leena Sillanpää tuli mukaan raksakierrokselle varmistamaan, että kaikki sujuu turvallisesti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Turvallisuuskoordinaattori on hankkeessa mukana suunnittelukokouksista alkaen ja hänen tehtävänään on huolehtia työmaan turvallisuudesta yleisesti. Urakoitsija Luja-talo Oy:llä on myös oma työturvallisuudesta huolehtiva henkilö. Koska kyseessä on koulun laajennus ja remontointi, erityisen tärkeään rooliin nousee rakennuksia ja koulualuetta samaan aikaan käyttävien oppilaiden ja henkilökunnan turvallisuus. Tämä otetaan jokaisessa vaiheessa huomioon.
 

 
 
 
 
 
 
 
Koululaisten tunnelmia raksakierrokselta:

Uusi osa oli kiva, kun se oli vaalea ja nätti.

Raksalla oli mukavaa, koska siellä oli hienon näköistä.

Raksalla oli mukavaa, koska tykkään rauniopaikoista.

Ruokailutila näytti isolta, kivalta ja hienolta. Aulatila oli myös kivan näköinen.

Oli kiva käydä suurtyömaan sisällä, koska siellä oli niin paljon kaikenlaista nähtävää. Johtoja roikkui katosta kymmeniä kilometrejä. paikalla näkyi laastisäkkejä, ilmastointiputkia ja vähän sekasotkua.

Oltaisi voitu olla pitempäänkin!

Kauhea sekasotku.

Raksalla haisi pahalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti