keskiviikko 20. marraskuuta 2013  
 HALLOWEEN!

Koska Halloween on juhlan aikaa, juhlivat Suoraman koulun kummitukset tätä kummitusradan merkeissä. Mukaan juhliin kutsuimme 1.-4.lk:n oppilaat sekä opettajat ja ohjaajat. Kävipä kummituksia radalla moikkaamassa oppilaiden lisäksi myös rehtori, koulusihteeri ja siistijöitä. Tapahtumaan piti varautua seikkailumielellä ja taskulampulla. Kummitusrata oli käytössä kolme päivää ja sinä aikana kummitukset saivat suuren määrän uusia ystäviä Suoraman koulun oppilaista ja henkilökunnasta.

Teemana kummitusradassamme oli ystävyys, yhteinen tekeminen ja kauniit sanat. Suurin osa oppilaista kokee koulumme turvalliseksi paikaksi oppia uusia asioita. Siksi päätimme tarjota oppilaille turvallisen paikan käsitellä erilaisia pelon ja jännityksen tunteita. Kaikilla oppilailla oli mahdollisuus päättää itse osallistumisestaan rataan ja radalta sai lähteä pois myös kesken, jos siltä tuntui.

 

Tässä  2.-luokkalaisten kirjoitelmia kyseisestä seikkailusta.

 

KUMMITUSTARINA:

Me mentiin koulussa kummitusretkelle. Siellä oli kivaa. Siellä käveltiin pitkän matkaa ja äkkiä sieltä kuului kiljuntaa ja sitten me otettiin soittimet ja mentiin huoneeseen. Sitten me kaikki pelästyttiin luurankoa ja meidän piti mennä toisen huoneen ovelle ja ratkaista palapeli ja siitä palapelistä tuli kurpitsa ja sitten me mentiin sisälle ja siellä oli rummuttava luuranko ja meidän piti mennä katsomaan purkkeja ja sitten me laitettiin kädet sinne ja tunnusteltiin, että missä oli silmämuna ja sitten minä löysin silmämunan ja sitten me mentiin huoneisiin ja sitten niissä oli kaikissa joku kummitus ja sitten me mentiin noidan luo ja se meni sinne ja se luki meille kivan tarinan ja mentiin pois. (Ella 2c)
 

 
KAUHUKELLARI:

Maanantaina mentiin kauhukellariin taskulamppujen kanssa. Mentiin rappuja alas, sitten tuli ensimmäinen lappu ja sitten toinen. Sitten mentiin toiseen huoneeseen. Siellä oli kolme purkkia ja hirviö. Niistä kolmesta purkista piti löytää kolme silmää. Me löydettiin ne kolme silmää ja annettiin ne kolme silmää hirviölle. Ja saatiin hopeapääkallo, sitten lähdettiin pois. Me mentiin kolmanteen huoneeseen. Sieltä löytyi toinen pääkallo. Me ei tiedetty, että siellä oli luuranko ja se hyppäsi laivan takaa. Seuraavassa huoneessa oli sokkelo ja siellä pääkallo. Sitten tuli viimeinen huone. Siellä oli noita-akka. Se noita-akka kertoi meille tarinan Halloweenista. (Aarni 2c)

KUMMITUS KELLARISSA:

Oli Maanantai. Menimme koulun kellariin. Siellä oli kummitusseikkailu. Ensin oli tylsiä lappuja. Sitten tuli ensimmäinen ovi. Siellä etsimme silmiä purkeista. Sitten oli palapeli ovessa. Siellä oli museo ja toisessa huoneessa siellä museossa oli laiva, jonka takaa hyppäsi hirviö. Ja silloin lauloimme. Sitten mentiin velhon luo. Velho kertoi tarinan. Sitten mentiin rappuset ylös ja seikkailu loppu. (Martti 2c)

 
KELLARISSA KUMMITTELEE:

Olimme maanantaina heti ensimmäisellä tunnilla Halloween seikkailulla. Meillä piti olla siellä taskulamput. Alku oli mukava, mutta ensimmäistä luurankoa säikähdin koska se hyppäsi minun selän takaa. Lauloimme sille laulun Ystävyys on yhteistä työtä… ja meidän piti etsiä yhdeksän heijastavaa kiveä. Seinällä oli ohje: jos huomaamattomia olemme, pääsemme ilman huomiota. Sitten tuli vastaan toinen luuranko, se sanoi että: mitä te minua seuraatte. Tulimme sen jälkeen velhon luo, se luki meille tarinan. Sitten se antoi meille ohjeen seurata sinisiä valoja. (Sini 2c)
 
 

 
 
KAUHUKELLARI:

Me oltiin maanantaina kauhukellarissa. Sie me nähtiin paljon erilaisia haamuja. Siellä oli rummuttava luuranko. Sille piti kerätä silmiä kaikenlaisista purkeista. Sitten me mentiin yhteen huoneeseen jossa hyppäsi toinen luuranko laivan takaa. Me tehtiin tehtäviä jossa piti koota sanoja, oli myös yksi palapeli. Me löydettiin kaikista huoneista aarre jotka oli pääkalloja. Mua jännitti paljon. Yhdessä huoneessa piti varoa hirviöiden häntiä. Sieltä löytyi kultainen pääkallo. Me vietiin hieno aarre noidalle, sit se luki meille sadun. (Otto 2c)

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti