lauantai 8. maaliskuuta 2014

KOULUN EUROOPPA-PÄIVÄ LAUANTAINA 8.3.2014


Aamulla olimme väsyneitä, koska oli lauantai. Kaikki lähtivät kouluun kuitenkin reippaasti, koska meillä on ollut Eurooppa-viikko ja odotimme tätä lauantaipäivää innolla.

Päivä alkoi hiljaisella työskentelyllä luokassa. Saimme valita itse mitä Eurooppa-aiheisia tehtäviä kukin tekisi. Valittavana oli karttatehtäviä, sarjakuvan piirtämistä, tarinan kirjoittamista, riimukirjoitusharjoituksia ja paljon muuta mukavaa.

Liikuntasalissa oli näyttely Euroopan maista johon kaikki koulun oppilaat pääsivät päivän aikana tutustumaan.  Salissa oli myös open stage, jossa esitettiin musiikkiesityksiä pitkin päivää.

Näyttelyssä näimme paljon mielenkiintoisia asioita. Siellä oli näytillä oppilaiden tekemiä esitelmiä, joissa kerrottiin Euroopan maista. Siellä sai myös osallistua tietokilpailuun. Saimme vastauspaperit, joihin sai etsiä vastauksia itse näyttelystä.  Opettajat tarkistaisivat paperit sitten myöhemmin.  Näyttelyä saivat tulla katsomaan myös vanhemmat. Heille oli tarjolla kahvia vanhempainyhdistyksen pitämässä Cafe Europassa. Tunnelma salissa oli hauska, koska taustalla soi musiikkia. 

Näyttelyn jälkeen  meillä oli musiikkia yhdessä 4C luokan kanssa. Tunnilla lauloimme Eurooppa-aiheisia lauluja. Koulun loputtua kaikilla oli hyvä fiilis Eurooppa-päivästä.

Kirjailijoina toimivat Pihla Häkkinen ja Mariam Gaballa 4D-luokalta.







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti