perjantai 5. syyskuuta 2014

Suoraman koulun yleisurheilupäivä 2.9.


1.-2.-luokkien oppilaat urheilivat Suoraman kentällä. Seuraavassa oppilaiden muistoja päivästä:

Pelasimme norsupalloa. Norsupalloa pelataan jumppapallolla. Joukkueet olivat a-ryhmä vastaan b-ryhmä. Pelaaminen oli kivaa. Pallo osui välillä naamaan ja selkäänkin, mutta se ei sattunut yhtään.

Seuraavaksi menimme tikkaita pitkin. Siinä piti liikkua juosten nopeasti ja varoa liukkaita kiviä. Välillä kupsahdettiin kumoon, mutta se ei haitannut. Kivi halkesi, kun joku osui sen päälle. Oli hauskaa, koska piti varoa kiviä ja sai juosta nopeasti.

Hippaleikissä juostiin pakoon Zorroa, jonka kosketus sai meidät jäykistymään kyykkyyn. Vain kaverin selkään piirtämä z-kirjain pelasti kyykyssä olijan.

Viesti oli mukava laji. Viesteissä kisasimme silmät kiinni, pomppimalla, karhukävellen, juosten, tasahypellen ja konkaten muita ryhmiä vastaan. Oli mukavaa, kun sai pisteitä, kun oma joukkue voitti.

Yritimme saada toisen ryhmän pallon pois leikkivarjon päältä. Oli kivaa, kun sai huutaa täysillä, kun kannusti oman ryhmän palloa. Leikkivarjo oli kivaa, koska mentiin telttaan ja vaihdettiin paikkoja varjon alla. Leikimme myös leikkivarjokyykäärmettä.


Urheilupäivässä oli myös keihään ja pallon heittoa. Pallolla heitettiin tarkkuutta ja pituutta.

Temppuradalla juostiin vanteita ja aitoja. Urheilupäivänä oli kivaa, koska liikuimme siellä paljon.

Kun olimme urheilleet, menimme syömään. Lopuksi saimme leikkiä ja pelata luokassa.3.-6.-luokkalaiset urheilivat Kyötikkälässä.

Tiistaipäivä alkoi koululta klo 8.45, josta kävelimme kaikki 3.-6. Luokkalaiset Kyötikkälän urheilukentälle. Lajeina olivat 60- ja 600 metrin juoksu, pallonheitto 3. ja 4. luokkalaisille,  kuulantyöntö 5. ja 6. luokkalaisille, tytöillä pituus- ja pojilla korkeushyppy. Urheilun keskellä oli myös ruokailu, jolloin söimme makaronilaatikkoa ja joimme mehua. Koko päivä oli aivan mahtava. Kaikki eivät päässeet koulujenvälisiin, mutta jokainen teki parhaansa ja osallistui niin hyvin kuin vain pystyi.

Päivän huipensi palkintojen jako. Mitalin saivat kaikista lajeista luokka-asteittain kolme parasta. Kuitenkin 4 parasta pääsevät kisailemaan koulujen välisiin. Päivä loppui koululla noin kello 14, josta pääsi sitten kotiin. 

Kirjoittajat: Katja ja Pihla 5.D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti