maanantai 23. huhtikuuta 2018

Afrikka- ja Aasia-teemaviikko

Koulumme viidesluokkalaiset perehtyivät viime viikolla Aasian ja Afrikan maihin. Teemaviikko alkoi jo oikeastaan edellisen viikon perjantaina, kun oppilaat jaettiin ryhmiin ja ryhmät tekivät yhdessä kysymyksiä seuraavaa viikkoa varten.

Teemaviikolla sitten jokainen ryhmä etsi tietoa yhdestä Afrikan tai Aasian valtiosta tai sen matkailusta. Tietoja koottiin seinälehdelle, johon lisättiin myös kuvia, tilastoja ja QR-koodeja, joiden takaa avautui kielinäytteitä, kansallislauluja, videoita,...

Viikko huipentui perjantaina pidettyihin matkailumessuihin, joihin pääsivät tutustumaan muutkin koulun oppilaat ja eskarilaiset. Oppilaat esittelivät omaa maataan ja messuvieraille oli tehty kysymyksiä ratkottavaksi.

Oppilaiden mielestä viikko oli kiva, kun ei tullut niin paljon läksyä. Joistain asioita oli vaikeaa löytää tietoa, mutta oli kivaa, kun sai tehdä yhteistyötä muiden luokkien kanssa. Matkailumessuille saimme ilahduttavan paljon messuvieraita -välillä oli jopa liiankin ahdasta! Esittely jännitti, mutta oli hauskaa -ja samalla oppi esittelytaitoja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti