torstai 19. huhtikuuta 2018

Lapsivanhempikerho

Lapsivanhempikerhossa lapsi pääsee vanhempansa kanssa viettämään yhteistä, kiireetöntä aikaa touhuten mukavia ja erilaisia asioita.
Tänä lukuvuonna aloitimme toisiimme tutustumisen pihaleikkien parissa. Tuossa touhussa vanhemmatkin saivat päivän liikuntasuorituksen, kun innostuimme leikkimään timantin ryöstöä porukalla. Joulun alla halukkaat saivat tehdä joulumuistamiseksi itselleen tai läheiselleen puutarjottimen; niistä tuli aivan mahtavia ja saajat varmasti olivat ihastuneita. Tokihan muistamiset piti paketoida ja niille sai tehdä joko huovasta pussukan tai painaa paperille haluamiansa kuvioita ja paketoida paperiin.


Uusi vuosi aloitettiin riehakkaalla pulkkamäkireissulla Linturinteeseen. Taisipa siellä olla muutamia herkkueväitäkin mukana. Helmikuulla oli vuoromme koristella koulun näyttelykaappi kerholaisten näköiseksi. Päädyimme laittamaan sinne asioita, joita lapset tykkäävät tehdä vanhemman kanssa. Kaappiin tuli satukirjoja, koska mikäpä on mukavampaa kuin käpertyä vanhemman kainaloon ja kuunnella satua. Kaapissa oli myös massapalloista tehtyjä pulkkailijoita, luistelijoita, piirtelijöitä ja ylipäätään tunnelmaa siitä kuinka paljon mukavia asioita voi yhdessä tehdä. Seuraavaksi muutama kuva upeasta kaapistamme.





Maaliskuussa rakensimme jo perinteeksi muodostuneen mäkiauton maitotölkistä. Kerhokerran lopuksi koimme vauhdin hurmaa, kun mäkiautot huristelivat koulun käytävällä.

Keväällä on vielä tiedossa muutama mukava kerhokerta, kun pääsemme yhdessä kokoontumaan ja puuhailemaan kivoja asioita.


Tässä vielä muutama lausahdus edellisten vuosien kerhoilijoilta:
"Huippu kerho! On ollut hienoa touhuta lapsen kanssa kaksin hyvällä syyllä ilman pikkusisaruksia."
"Kivaa :) "
"Mukavaa, kiireetöntä lapsen kanssa yhdessäoloa arjen keskellä. Juuri sitä mitä lapsi ja vanhempi kaipaa."
"Kerhossa on ollut kivaa ja mielenkiintoista."
"Kerho, jota lapsi on aina odottanut, vaikka ei olla aina päästykään."
"Leikkiminen on hauskaa!"
"Ylipäätään tällainen toiminta on erittäin kannatettavaa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti