keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän juhlintaa 5.12.Juhlimme tänään koko koulun voimin huomista itsenäisyyspäivää. Itsenäisyyspäivän juhla on ollut perinteisesti 6. luokkien vastuulla ja vaikka olosuhteet rakentamisen keskellä ovatkin poikkeukselliset, päivä oli täynnä hienoja elämyksiä ja ajattelun arvoisia asioita maamme itsenäisyydestä.
Aloitimme päivän juhlahetket yhteisellä lipunnostotilaisuudella. Hyisestä pakkassäästä huolimatta tunnelma oli lämmin ja juhlallinen.
Olimme saaneet vieraaksemme oopperalaulaja Hanna Kronqvistin, joka lauloi yhdessä 6a-luokkalaisten kanssa Suomen laulun.Kuulimme Ville Keskisen puheen ja tilaisuuden lopuksi lauloimme vielä kaikki yhdessä Maamme-laulun.

Päivän aikana jokainen luokka pääsi vuorollaan käymään puolijoukkueteltassa. Siellä Reserviläiset Risto Mattila ja Touko Antila kertoivat meille omasta lapsuudestaan ja telttakokemuksistaan sekä vastailivat oppilaiden lukuisiin kysymyksiin. Kaminan lämpö ja myrskylyhdyt loivat vanhanajan tunnelmaa.

Luokissa kisasimme isänmaamme asioiden tietämyksestä pienen tietovisan ja tehtävien parissa ja palkitsimme itsemme hyvistä tiedoista ja suomalaisuudesta sinivalkoisin herkuin :)

Hieno päivä, kiitos vieraillemme ja 6. luokille!

Näissä tunnelmissa toivotamme:

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti