maanantai 21. syyskuuta 2015

KOULUN URHEILUPÄIVÄ KYÖTIKKÄLÄSSÄ 8.9.


Reporttereina Jesse Koivu ja Valtteri Penttilä (6.D)

Koulupäivä alkoi kaikilla klo 8.45. Yhdeksän aikaan lähdimme kohti Kyötikkälää. Sää oli ihan hyvä, mutta hiukan viileä. Onneksi koko päivänä ei satanut.
Kun saavuimme Kyötikkälään rehtori julisti urheilupäivän avatuksi. Sen jälkeen Ville piti aamujumpan uimapuvussa ja jalkapallohatussa.

Päivän aikana oppilaat kulkivat opettajan johdolla neljälle eri pisteelle: heitot, juoksut, hypyt ja fun&games. Eri luokkatasoilla heitot, juoksut ja hypyt olivat erilaiset, mutta fun&games pisteet oli kaikilla samat.

Meillä 6.d-luokalla oli ensimmäisenä frisbeegolfia, jota ohjasi Petri Viljanen. Se oli kivaa. Radat oli hyvin toteutettu. Frisbeegolfin jälkeen oli vuorossa korkeushyppy. Se oli ihan ok, vaikka rima olikin aika matalalla. Se ei meitä haitannut.Fun&games-kentällä oli hauskoja pisteitä. Ensimmäisenä pelattiin norsupalloa, joka oli hauskaa ja hankalaa. 

Sitten oli pesusienikisa, jossa piti kerätä mahdollisimman paljon vettä pesusieneen isosta saavista, kuljettaa sieni ämpärin luo ja puristaa vesi siihen ämpäriin. Sitten pikaisesti pesusieni seuraavalle. Se oli ihan jees laji. 

Mattokisa oli seuraava rasti. Ideana oli kulkea kahden maton avulla tietty matka koskematta maahan. Ryhmässä oli 4-6 henkilöä. Jos joku ryhmän jäsenistä koski maahan, joutui ryhmä aloittamaan alusta.

Neljäntenä oli tulitikun heittokisa, jossa piti heittää tulitikku mahdollisimman pitkälle. Kapteeni näytti kohtaa, johon tulitikku laskeutui. Kapteeni ei saanut koskea siihen. Seuraava juoksi aina heittämään tikkua tuosta kohdasta eteenpäin. Lopulta piti saada tikku kippoon.

Juoksupisteellä meillä kutosilla oli aikatarkkuusjuoksua, jossa piti juosta mahdollisimman lähelle ensimmäistä aikaa.

Ruokailu oli meidän luokallamme viimeisenä pisteenä ennen lopetuspuhetta ja loppujumppaa. Ruokana oli broilervuokaa ja pillimehua sekä omenaa. Maistui makoisalle ulkoilupäivän päätteeksi.
Lopetuspuhe oli kiva ja hyvä niin kuin loppuvenyttelykin. Rehtori kehui kaikkia hyvästä päivästä ja sanoi, että kaikki ovat voittajia. Rehtori otti meistä myös yhteisselfien. Ainoa miinuspuoli päivässä oli se, että oli liian vähän aikaa per piste. Pääsimme koulusta 13.30 maissa. Tämmöinen urheilupäivä oli tämä. 

1.-2. luokkalaiset viettivät omaa urheilupäiväänsä Suoraman kentällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti